Hírek

Tölts velünk egy délelőttöt!

Márciusban újra nyílt nap! Sok szeretettel várjuk különleges nyílt napunkra a tánc, a színház és a táncszínház iránt érdeklődőket, akik szeretnének betekintést nyerni a Székesfehérvári Balett Színház kulisszái mögé. A március 23-án, szombaton 10–12 óra között zajló nyílt napon a helyek korlátozott számban elérhetőek.

Próbatánc

Mozgalmas napjaink vannak, hiszen ezen a hétvégén tartottuk idei próbatáncunkat.

Társulatunk a Sóstói Stadionban

2024. február 18-án, vasárnap délután a Sóstói Stadionban jártunk, ahol társulatunk tagjai néhány rövid részletet mutattak be repertoárunkból a Fehérvár FC mérkőzésére kilátogató vendégeknek.

Nyílt nap márciusban is

Márciusban újra nyílt nap! Sok szeretettel várjuk különleges nyílt napunkra a tánc, a színház és a táncszínház iránt érdeklődőket, akik szeretnének betekintést nyerni a Székesfehérvári Balett Színház kulisszái mögé.

Szuper hangulat az idei első nyílt napon

Hattyúk tava próba, mini jelmezkiállítás, közös tánc – szuper hangulatban telt idei első nyílt napunk.

Kövek – bemutató a holokauszt 80. évfordulója alkalmából

A Székesfehérvári Balett Színház 2024. május 19-én, a Vörösmarty Színházban mutatja be legújabb produkcióját, melyet a holokauszt 80. évfordulója alkalmából visz színpadraEgerházi Attila és társulata.

Egyedi produkció a kiállításmegnyitón

Egyedi produkcióval készültünk „Az ókori Kína kincsei – A Jáde Császárok Kora” című kiállítás megnyitójára a Csók István Képtárban.

Nyílt nap a Székesfehérvári Balett Színházban

Februárban ismét sok szeretettel várjuk különleges nyílt napunkra a tánc, a színház és a táncszínház iránt érdeklődőket, akik szeretnének betekintést nyerni a Székesfehérvári Balett Színház kulisszái mögé.

Magyar Összművészeti Gála

Székesfehérvárt képviselve Veszprémben ad ünnepi műsort a Székesfehérvári Balett Színház a magyar kultúra napja alkalmából. 2024. január 22-én, hétfőn a Veszprémi Petőfi Színházban lépnek fel a táncművészek.

TáncTerápia

Január 18-án megtartottuk TáncTerápia programsorozatunk második alkalmát az Öreghegyi Közösségi Házban.

TáncTerápia

Elindult a TáncTerápia programsorozat! Tánc a lélek és test harmóniájáért.

Boldog új évet kívánunk!

Sikerekben és táncélményekben gazdag, boldog új évet kíván a Székesfehérvári Balett Színház!