Vár a Balett Barátok Köre!

Aktuális

2022-03-04 15:32:00

A februárban megalakult Balett Barátok Köre folyamatosan várja a balettrajongókat, akik tagságukkal érdekes rendezvényeken vehetnek részt és különleges kedvezményekben részesülhetnek. Következő találkozójuk 2022. március 17-én, csütörtökön a Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasótermében lesz 18 órakor.

A Székesfehérvári Balett Színház legnagyobb örömére idén februárban végre megalakulhatott a Balett Barátok Köre. A csoporthoz folyamatosan csatlakozhatnak a balettrajongók, akik tagságukkal érdekes rendezvényeken vehetnek részt és különleges kedvezményekben részesülhetnek. Következő találkozójuk 2022. március 17-én, csütörtökön a Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasótermében lesz 18 órakor.

A Balett Barátok Köre első klubdélutánján Egerházi Attila igazgató, Cristina Porres Mormeneo balettmester, magántáncos és Gimesi-Kramár Judit produkciós menedzser köszöntötte a jelentkezőket, akik azért csatlakoztak, mert szeretnének többet tudni a társulatról, a balettszínházról, szívesen betekintenének a színfalak mögé, részt vennének klubdélutánokon. A balettszínház a jelentkezők számára egy különleges kedvezményekre jogosító tagsági kártyával is készül, melyet a klubdélutánokon vehetnek át a jelentkezők. Ezzel a klubtagok a balettelőadásokra a Vörösmarty Színház jegypénztárában vásárolt teljes árú jegyeknél 30% kedvezményt kaphatnak, az évadban kétszer ott lehetnek a premierek utáni fogadásokon. Ezen kívül is számos meglepetéssel készül a társulat, exkluzív online tartalmak, ajándékok, különleges programok várnak a Balett Barátok Köre már meglévő és leendő tagjaira. A március 17-i találkozón beszélgetnek majd a balettszínház produkcióiról, kiemelve következő székesfehérvári előadásukat, a Pillangók című, háromfelvonásos táncszínházi estet, Hogyan lettem táncos? címmel a táncos életmódról, örömökről és áldozatokról, valamint a koreográfia művészetéről a színházművészeteken belül. A klubdélutánon a Vörösmarty Mihály Könyvtár (Oskola utca 7.) olvasótermében Egerházi Attila igazgató vezetésével Cristina Porres Mormeneo, Kovalszki Boglárka és Fernando Gabriel Luis Luis táncművészek vesznek részt. A Balett Barátok Köre folyamatosan várja új tagjait, akik a jelentkezes@fehervaribalett.hu e-mail címen regisztrálhatnak.

Vár a Balett Barátok Köre! borítóképe