Utolsó Ráhangolódás

Aktuális

2021-05-21 17:19:00

YouTube csatornánkon bekapcsolódhatnak az utolsó „Ráhangolódás”-ba, ahol a klasszikus közönségtalálkozókhoz hasonlóan beleshetnek a balettszínház kulisszái mögé: megnézhetnek egy balett-, vagy kortárs táncgyakorlatot és részleteket a próbafolyamatból.

Elérkeztünk az utolsó„Ráhangolódáshoz”. A 2020. február 15-én indult Mozdulj Fehérvár! projekt célja a kultúra, a tánc és a mozgás, valamint a pedagógia és a nevelés mezsgyéjén haladva olyan programok szervezése, amelyeken keresztül a város lakosságának közreműködésével új közösségeket teremthetnek, hozzájárulva a város kulturális életének frissítéséhez. Mindemellett cél a táncszínház műfajának meghonosítása a városban.  

2021. május 22-én 10.00 órakor a www.youtube.com/SzékesfehérváriBalettSzínház csatornán az érdeklődők bekapcsolódhatnak az utolsó „Ráhangolódás”-ba, ahol a klasszikus közönségtalálkozókhoz hasonlóan beleshetnek a balettszínház kulisszái mögé: megnézhetnek egy balett-, vagy kortárs táncgyakorlatot és részleteket a próbafolyamatból. A program záró akkordjaként most is közös táncra invitálják majd a nézőket.

Utolsó Ráhangolódás borítóképe