Köszönjük Szarvas!

Aktuális

2021-08-15 13:19:00

Nagy közönség sikert aratott a Fantomfájdalom című előadás, melyet közel hatszáz néző élvezhetett a Szarvasi Vízi Színház különlegesen szép környezetben megépült szabadtéri játszóhelyén.

A Székesfehérvári Balett Színház 2021. augusztus 12-én a Szarvasi Vízi Színház nyári programsorozatába kapott meghívást, ahová a Fantomfájdalom című táncdrámával érkezett a társulat.

A táncdrámát a trianoni emlékév tiszteletére rangos alkotógárda készítette: a librettót L. Simon László, József Attila-díjas költő, a zenét Kocsák Tibor, Erkel Ferenc-díjas zeneszerző jegyzi, a balett rendező-koreográfusa a társulat igazgatója, Egerházi Attila Harangozó Gyula-díjas koreográfus. A nagy közönség sikert aratott előadást közel 600 néző élvezhette ezen a különlegesen szép környezetben megépült szabadtéri játszóhelyen. Bízunk benne, hogy a mostani vendégjátékunk sikere révén további előadásokkal ajándékozhatjuk meg a jövőben is azt estet vastapssal jutalmazó, szarvasi közönséget. A Fantomfájdalom című táncdrámánk hazai, azaz székesfehérvári bemutatója 2021. október 21-én, csütörtökön 19 órai kezdettel lesz látható, a Vörösmarty Színházban.

Köszönjük Szarvas! borítóképe