KÖN és KHÉN közönségtalálkozók

Aktuális

2021-09-15 11:12:00

A társulatnak mindig fontos volt a közönséggel való kapcsolattartás, ezért ősszel is folytatódnak az előadásokon kívül a nyílt napok és találkozók.

A Székesfehérvári Balett Színház társulatának mindig fontos volt a közönséggel való kapcsolattartás, ezért ősszel is folytatódnak az előadásokon kívül a nyílt napok és találkozók.

Szeptember 18-án, szombaton a Kulturális Örökség Napjai rendezvény keretein belül a balettszínház is megnyitja kapuit az érdeklődők előtt: 10 órától 12.30-ig a Videoton Oktatási Központban (Székesfehérvár, Berényi út 101.) nyílt napot tartanak. A résztvevők megtekinthetik a társulat reggeli balettóráját és aktuális repertoár próbáját. A részvétel védettségi igazolványhoz és regisztrációhoz kötött, ami az alábbi linken lehetséges: https://forms.gle/EpDsjWHBKVWHUqzq9 Szeptember 24-én, pénteken 18 órakor a Kultúrházak éjjel-nappal országos akcióban vesz részt a társulat. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ új sorozatot indít Fürdő sori épületében SZEVASZ TERASZ címmel. Első alkalommal a terasz vendége a Székesfehérvári Balett Színház lesz. Egerházi Attilával, a balettszínház igazgatójával és Cser-Palkovics András polgármesterrel a közelgő társulati eseményekről beszélgetnek. A szervezők üzenete: "Ha nincs tériszonyod, ha látni akarod a naplementét, ha belehallgatnál a Vörös Janka XNEWSeries minikoncertjébe is, akkor küzdj meg a közel 200 lépcsőfokkal és szeptember 24-én, pénteken 18 óráig érj fel! Mi ott várunk!"  

Borítókép: Simon Erika (ÖKK)

 

KÖN és KHÉN közönségtalálkozók borítóképe