Gimesi-Kramár Judit Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült

Aktuális

2022-03-16 11:07:00

Produkciós menedzserünk, Gimesi-Kramár Judit március 11-én vehette át a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést a gyermekek tánc iránti szeretetét tápláló kultúraközvetítői és szervezői tevékenysége elismeréseként a Pesti Vigadóban.

Produkciós menedzserünk, Gimesi-Kramár Judit 2022. március 11-én vehette át a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést a gyermekek tánc iránti szeretetét tápláló kultúraközvetítői és szervezői tevékenysége elismeréseként a Pesti Vigadóban.

Gimesi-Kramár Judit végzettségei tekintetében óvoda- és drámapedagógus, művelődésszervező, valamint mentálhigiénés szakember. Kamaszlányként, 13 évesen azt mondta: „Vagy óvónéni, vagy színésznő leszek!”. Két dolog érdekelte a világból: a gyerekek és a színház. Mindkét területen folyamatosan aktív volt, hisz rádióriporterként színházi műsort vezett, amiben színészinterjúkat készített, amatőr színjátszó és versmondó volt, aktív, lelkes néző Székesfehérváron, Budapesten, Kaposváron és Sopronban, a Petőfi Színházban, ahol előbb színitanodásként, később művészeti titkárként és közönségszervezőként is kipróbálta magát. Szakmai élete gerincét viszont 22 éven át az óvoda, óvodapedagógia és mellette az általa nagyon szeretett és fontosnak ítélt drámapedagógia jelentette. Szeretett óvónéni lenni, de 2020-ban a Magyar Kultúra Napján mesebeli fordulatként, varázspálca ütésként érkezett a lehetőség a Székesfehérvári Balett Színháztól: így lett produkciós menedzser. A díjátadó után elmondta: „Én úgy érzem, gondolom, ez a díj nemcsak az én 25 éves munkám jutalma, amiben a gyerekek és a színház volt mindvégig fókuszban, hanem a Székesfehérvári Balett Színház eredményességének és sikerének elismerése, értékelése is egyben. Köszönöm szépen a Székesfehérvári Balett Színháznak, és igazgatójának, Egerházi Attilának. A munka pedig folytatódik tovább...” Neki és a további díjazottaknak is szívből gratulálunk!  

Gimesi-Kramár Judit Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült borítóképe