Felavatták a stadiont

Aktuális

2018-11-21 22:45:00

Ünnepélyes keretek között ma délután adták át a MOL Aréna Sóstó stadiont. A látványos megnyitón Pixa és a Wellhello szórakoztatta a közönséget, a rendezvényen a Székesfehérvári Balett Színház is fellépett egy látványos táncetűddel, amelyet Egerházi Attila, a társulat igazgatója erre az alkalomra készített.

Ünnepélyes keretek között ma délután adták át a MOL Aréna Sóstó stadiont. A látványos megnyitón Pixa és a Wellhello szórakoztatta a közönséget, a rendezvényen egy látványos táncetűddel fellépett a Székesfehérvári Balett Színház is.

Egerházi Attila Harangozó-díjas koreográfus, a társulat igazgatója erre az alkalomra készített egy látványos táncetűdöt. Ezt követően 400 fehérvári amatőr táncos szemet gyönyörködtető produkciója következett, a tánc koreográfiáját Rovó Tamás, a Vörösmarty Színház táncművésze, koreográfusa készítette. A stadion történetét bemutató 3D-s vetítés után dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a nézőket és adta át hivatalosan is a stadiont. Az avatóünnepség után a MOL Vidi FC az Újpest FC-vel mérkőzött meg, és 1-0-ás győzelmet aratott.

Fotó: Molnár Artúr (ÖKK)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.775424569492143&type=1&l=4aa17f59b2

Felavatták a stadiont borítóképe