A Ráhangolódás az online térbe költözik

Aktuális

2021-02-24 07:21:00

A társulat életében mindig kiemelkedően fontos szerepet játszott a közönséggel való kapcsolattartás. A járványhelyzet miatti korlátozások ezt jelen helyzetben nem teszik lehetővé a hagyományos formában, ezért következő nyílt napunkat az online térben szervezzük meg.

A Székesfehérvári Balett Színház életében mindig kiemelkedően fontos szerepet játszott a közönséggel való kapcsolattartás. A járványhelyzet miatti korlátozások ezt jelen helyzetben nem teszik lehetővé a hagyományos formában, ezért következő nyílt napjukat az online térben szervezik meg.

A 2020. február 15-én indult Mozdulj Fehérvár! projekt célja a kultúra, a tánc és a mozgás, valamint a pedagógia és a nevelés mezsgyéjén haladva olyan programok szervezése, amelyeken keresztül a város lakosságának közreműködésével új közösségeket teremthetnek, hozzájárulva a város kulturális életének frissítéséhez. Mindemellett cél a táncszínház műfajának meghonosítása a városban.

A balettszínház a „Ráhangolódás”, „Beavatás”, „Beszállókártya” és „Tánclabor” programelemeket a 2020/2021-es évadban is folytatni szeretné, de egyelőre ezt a járványhelyzet miatti korlátozások nem teszik lehetővé a hagyományos formában. A társulat azonban ezen nehéz időszakban is elkötelezetten szolgálja a kultúrát: következő nyílt napjukat az online térben szervezik meg.

Az érdeklődők 2021. február 27-én 10.00 órakor a www.youtube.com/SzékesfehérváriBalettSzínház csatornán kapcsolódhatnak be a „Ráhangolódás”-ba, ahol a klasszikus közönségtalálkozókhoz hasonlóan beleshetnek a balettszínház kulisszái mögé: megnézhetnek egy balett-, vagy kortárs táncgyakorlatot és részleteket a Fantomfájdalom című előadás próbafolyamatából. A program záró akkordjaként most is közös táncra invitálják majd a nézőket.

Ha értesítést szeretnének kapni a balettszínház online előadásairól, programjairól, a www.youtube.com/SzékesfehérváriBalettSzínház linken feliratkozhatnak a társulat hivatalos videómegosztó csatornájára.

A Ráhangolódás az online térbe költözik borítóképe