Szeptemberi közönségtalálkozók

Aktuális

2022-09-13 07:13:00

Szeptember 21-én, szerdán 18 órakor a Balett Barátok Köre tart találkozót a balettszínház új székhelyén, a Kaszap István utca 6. szám alatti épületben, a szeptember 26-án, péntek 18 órakor a Hattyúk tava előadás előtt a Vörösmarty Színház kávézójában lesz közönségtalálkozó.

Itt van az ősz, itt van újra, és vele együtt a közönségtalálkozók is folytatódnak. 2022. szeptember 21-én, szerdán 18 órakor a Balett Barátok Köre tart találkozót a balettszínház új székhelyén, a Kaszap István utca 6. szám alatti épületben, szeptember 26-án, pénteken 18 órakor a Hattyúk tava előadás előtt a Vörösmarty Színház kávézójában lesz közönségtalálkozó.

A Balett Barátok Köre szeretettel várja régi és új tagjait szeptember 21-én, szerdán 18 órakor az első őszi találkozóra, amikor a közönség számára is megnyílik a Székesfehérvári Balett Színház új székhelye, a Kaszap István utca 6. szám alatt. A baráti kör tagjai az új épületben részt vehetnek egy különleges tréningen, melyhez a szervezők azt kérik, a résztvevők hozzanak magukkal kényelmes tréningruhát. A Vörösmarty Színházban szeptember 26-án, pénteken 19 órakor kezdődik a Hattyúk tava előadás. A bemutató előtt egy órával, 18 órától közönségtalálkozót tartanak a színház kávézójában. Az előadásra jegyek még kaphatók a színház jegypénztárában és a jegy.hu weboldalon.

Szeptemberi közönségtalálkozók borítóképe