Nemes ügy mellé álltunk

Aktuális

2020-07-29 12:36:00

Táncosaink különleges fotózáson ettek részt a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában az OHF Fotóstúdió közreműködésével. Célunk, hogy az idős vagy más okból a menhelyen ragadt állatokat megmutassák olyan környezetben, ami a szépségről, csodákról szól, a balett világában.

Táncosaink különleges fotózáson vettek részt a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában az OHF Fotóstúdió közreműködésével. Célunk, hogy az idős vagy más okból a menhelyen ragadt állatokat megmutassák olyan környezetben, ami a szépségről, csodákról szól, a balett világában.

A Székesfehérvári Balett Színház társulatának tagjai nemes ügy mellé álltak. Az adományozásra és az örökbefogadásra inspiráló fotózást a Dancers and Dogs nevű külföldi program ihlette. Fernando Gabriel Luis a több mint 10 éves Gino kutyával pózolt a fényképezőgépek előtt, de rajta kívül még kilenc kutya kapott főszerepet a fotózáson. Varga Andrea, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon önkéntese elmondta, hogy régóta megfogalmazódott már az ötlet benne egy külföldi projekt kapcsán. Az állatotthonban átlagosan 100-150 kutya él. A fotózás célja pedig nem más, mint hogy minél hamarabb szerető gazdára találjanak. A Dancers and Dogs jó esélyt ad arra, hogy minden kutya gazdára találjon. A fényképek a HEROSZ Fehérvári Állatotthon közösségi oldalán jelennek majd meg. Forrás: szekesfehervar.hu

Nemes ügy mellé álltunk borítóképe